عالی ؛ من ۵-۶ بار تا الان از این خمیر گرفتم و ناپلئونی درست کردم طعمش عالیه تو ماکروفر حالت کانوکشن درست میکنم خمیر رو نصف میکنم و جداگانه هر دو بخش رو میذارم ماکرو، یکم پختش قلق داره، اگر هر نصف رو برش نخورده بذارین، ظاهر شیرینی بهتر میشه ولی باید زیر خمیر یا وسطش رو چک کنید پخته باشه، چون ممکنه روی خمیر طلایی بشه ولی وسطش هنوز نپخته باشه، میتونین وسط خمیر چندتا برش بدین البته بستگی به دستگاهتون باید پختش دستتون بیاد اگر از اول برش بدین چون تکه ها کوچک هستن کامل میپزن ولی خب ظاهرش خیلی منظم نمیشه آماده که شد، چون ضخیم هست به دولایه جداش میکنم و خامه کشی میکنم، یعنی میشه چهار لایه خمیر قیمت به نسبت حجم یکم بالاست ولی اصلا شوری و تلخی احساس نکردیم
برند کاپو
تجربه خرید 2
فیلم ارسالی 142
عکس ارسالی 24
تنوع کالا
تجربه های خرید برند کاپو
با بررسی جدیدترین نظرات مشتریان و مشاهده عکس و فیلم های ارسالی خریداران آگاهانه خرید کنید !
عکس های ارسالی خریداران برند کاپو
مشاهده و بررسی جدیدترین عکس های ارسالی خریداران
خمیر نیمه آماده کوکی وانیلی با تکه های شکلات کاپو - 570 گرم
لقمه شکلات و بادام زمینی به همراه سس کارامل کاپو - 165 گرم بسته دو عددی
خمیر هزارلا شیرینی کاپو - 400 گرم
خمیر هزار لای شورینی مخصوص غذا کاپو - 400 گرم
خمیر هزارلا شیرینی کاپو - 400 گرم
خمیر هزارلا شیرینی کاپو - 400 گرم
نان پیتزا کاپو - 500 گرم
خمیر هزارلا شیرینی کاپو - 400 گرم
خمیر هزارلا شیرینی کاپو - 400 گرم
خمیر هزارلا شیرینی کاپو - 400 گرم
ساندویچ مرغ گریل کاپو - 1 عدد
نان پیتزا کاپو - 500 گرم
ساندویچ ژامبون مرغ دودی نود درصد با پنیر کاپو - 1 عدد
خمیر هزارلا شیرینی کاپو - 400 گرم
خمیر هزارلا شیرینی کاپو - 400 گرم
خمیر شیرینی آلمانی کاپو - 570 گرم
ساندویچ پارما بوقلمون کاپو - 1 عدد
خمیر هزارلا شیرینی کاپو - 400 گرم
خمیر پیراشکی منجمد کاپو - 500 گرم
خمیر پیراشکی پستو - 500 گرم
خمیر هزارلا شیرینی کاپو - 400 گرم
خمیر نیمه آماده کوکی وانیلی با تکه های شکلات کاپو - 570 گرم
خمیر هزارلا شیرینی کاپو - 400 گرم
خمیر هزارلا شیرینی کاپو - 400 گرم
خمیر هزارلا شیرینی کاپو - 400 گرم
نان پیتزا کاپو - 500 گرم
خمیر پیراشکی منجمد کاپو - 500 گرم
خمیر شیرینی آلمانی کاپو - 570 گرم
ساندویچ پارما بوقلمون کاپو - 1 عدد
خمیر هزارلا شیرینی کاپو - 400 گرم
آنباکس و فیلم های بررسی برند کاپو
تماشا و بررسی جدیدترین فیلم های ارسالی خریداران
نظرات پیشنهادی برند کاپو
بررسی و مطالعه نظرات کامل تر و طولانی تر از تجربه خریداران
خوشش طعم بود با خمیر ناپلئونی درست کردم خانواده خیلی خوششون امد برای اماده سازی خمیر گذاشتم یخ زدایی انجام شد بعد باز کردم و برش زدم بهتره اطراف خمیر را صاف کرده بعد با خط کش تقسیم بندی کرده به یک اندازه و برش زد و داخل. سینی فر که کاغذ روغنی انداختین. چید فر رو از قبل گرم کنید و روی دمای ۱۸۰ درجه حدود ۱۰ دقیقه ای اماده شد و بعد از سرد شدن کامل خمیر شروع به برش و تقسیم کرده لایه ها میکنیم و بعد خامه کشی بین لایه ها و سطح انجام میشه چون خامه قنادی شیرینی کافی داشت از خاک قند استفاده نکردم و برای روی شیرینی هم بعد خامه کشی خرده های شیرینی را جمع کرده داخل یه ظرف و سطح شیرینی ها را داخلش زده و بعد از اتمام کار چند ساعت داخل یخچال بماند بهتره
مزه اش شور،قیمتش بالا ! ؛ من زیاد تو فر گذاشتم و آخر سر سخت لایه ها را از هم جدا کردم. مواظب باشید زیاد داخل فر نماند. البته من میخواستم شیرینی ناپلئونی درست کنم که چون لایه ها بخاطر زمان زیاد پخت به هم چسبیده بود مجبور شدم اون را تبدیل به کیک ناپلئونی کنم.ضمنا مزه اش کمی شور بود که یقینا بخاطر نوع کره استفاده شده داخل خمیر هزار لا میباشد. احتمالا کره ایی که کارخانه استفاده کرده، از نوع غیر مرغوب بوده که مزه اش خیلی مناسب نشده البته خانواده من پسندیدن ولی من چون گاها شیرینی درست میکنم از لحاظ تست چشایی نمره ضعیف به آن میدم. قیمتش هم بالاست و من ترجیح میدهم تو شگفت انگیز بخرمش! لذا منتظر شگفت انگیز شدنش هستم.
خیلی راضی بودم ؛ باهاش رول دارچینی درست کردم خیلی عالی شد دستورش: حدود 30 گرم کره رو آب کنید بعدش دو قاشق چایی خوری دارچین بهش اضافه کنید بعد با قلمو روی خمیر بمالید بسته به ذائقتون شکر و گردو خورد شده روش بریزید بعدش آروم با همون کاغذ روغنی خودش رول کنید و بعد به صورت رولت ببرید و با قلمو زرده تخم مرغ روش بمالید فر رو به صورت حرارت از بالا و پایین و روی دمای 170 گرم کنید و حدود 20 دقیقه شیرینی رو داخل فر در طبقه وسط قرار بدید (تا زمانی که شیرینی رنگش طلایی بشه)
محصول بی نظیر وجذابی هست که چیزهای متنوعی میشه باهاش درست کرد هم غذا هم شیرینی انواع مواد (مثل ترکیب اسفناج،پیاز داغ و پنیر خانه ای) یا کالباس یا مرغ خرد شده همراه جعفری و پنیر خانه ای....رو میشه لای اون گذاشت و رول کرد ساده ترین حالت شیرینی هم اینه که قالب بزنید و پودر قند بپاشید ** قلق خوب پختن و پف کردنش اینه که نباید خیلی سفت پیچید تا لایه های خمیر موقع پخت از هم به راحتی جدا بشه و پف کنه من هم عکس شیرینی میذارم هم غذا
شیرینی آلمانی ؛ بذارید از اولش بگم اولا چندین ساعت بیرون بود تا به دمایی برسه تا بشه باهاش کار کرد.شاید این زمانی که رویش نوشته برای فصول گرم باشد. بعد پلاستیک رویش را پاره کنید خمیر را خرد کنید و بعد با ورز دادن و خوردن دمای دست به خمیر کم کم خودش رو باز میکنه . قالب بزنید و با فاصله بچینید البته زیاد بزرگ نمیشه دمای فر هم بسته به فر داره مال ما زمان بیشتری برد تا زیرش کمی رنگ بگیره. رویهم رفته تجربه بدی نبود ولی مال بیرون یه چیز دیگه ست
خمیر هزار لا ؛ خمیر هزار لا پمینا بهترین خمیر هزار لای موجود در بازار هست . من برای خیلی از شیرینی ها و شورینی ها ازش استفاده میکنم . این دفعه هم برای شیرینی ناپلونی گرفتم . فقط مساله ای که من را ناراحت کرد ، این بود که این فراورده باید در فریزر و یخ زده نگهداری بشود متاسفانه وقتی به دست من رسید ، خمیر کاملا شل شده بود و به دمای اتاق رسیده بود . لطفا دیجی کالای عزیز برای ارسال فراورده های فریزری ، نظارت بیشتری اعمال کند
خمیر شیرینی ؛ مثل شیرینی های بیرون ترد و نرم نمیشه و نسبتا طعم اون شیرینی ها هم نمیده، یه عطر و بوی خاصی داره، بعد از پخت کمی سفت میشه، روش نوشته نیم ساعت تا یکساعت بزارید تو محیط تا نرم بشه ولی برای من یک ساعت و نیم تا دو ساعت زمان برد و با اینکه یخ نداشت ولی بازم خمیر سفتی بود اولش موقع ورز دادن پودر میشه و کمی اذیت میکنه ولی یکم که ورز بدید نرم میشه و راحت وردنه و قالب میخوره، در کل برای یکبار امتحان بد نبود!
بیات شدن ؛ قبلا مدل شورینی را اشتباها گرفتم که خیلی شور بود اینبار دیگه خیلی مطمئن بودم. نظرات را هم کامل خواندم خوب هم درست شد پف خوبی کرد ولی فقط داغش خوب بود وقتی گذاشتیم سرد شد انگار بیات شد و سفت. وسط خمیر هم نپخته بود حتما مثل شیرینی زبون باید یه قاچ وسطش بزنید تا درونش بپزد. اینم بگم که من خمیر را که باز کردم دوتا کرده بودم. حالا نمیدونم اشکال کارم چی بود. هر که میداند بنویسد. در ضمن باز هم شور بود
کوکی ؛ خیلی خوشمزهست اگه رژیم دارید اصلا سمتش نرید خیلی راحتم درست میشه اولش میزارید تو فریزر بعد یه روز قبله درست کردن میزارید تو یخچال یه ساعت قبل پخت بزارید بیرون یخچال تا به دمای محیط برسه کوچولو کوچلو ازش بکنید گردش کنید بچینید رو سینی که کاغذ گذاشتید یا چرب کردید بعد با یه لیوان رو دایرهها و فشار بدید تا له بشه مثله سکه بعدم طبقه وسط فر ۸ تا ۱۰ دقیقه برای پختش کافیه بعد پخت بزارید سرد شه
محبوب ترین نظرات برند کاپو
بررسی و مطالعه نظراتی که از نظر کاربران و مشتریان مفیدتر هستند
کوکی ؛ خوشمزه ،چرب و خیلی شیرین یک ونیم سانتیمتر برش بزنید ،کمتر خشک میشه من با نخ دندون برش زدم . حدودا یک رب برای پخت کافیه عکس میزارم ببینید لطفا لایک کنید بیاد بالا دوستان ببینن
عالی از هر نظر ؛ هرچی از خوب بودنش بگمکمگفتم ما عاشقشیم و هر روز ظرف نیم ساعت کلی شیرینی باهاش میپزم خوشحالم که پیداش کردم مرسی از دیجی کالا بابت موجود کردنش و لطفا هیچ وقت ناموجودش نکن
خرید رو توصیه میکنم ؛ من این خمیر رو از دیجی کالا تهیه کردم خیلی خیلی راضیم.از شرکت کاله بابت این محصول تشکر میکنم .کار کروسان درست کردن رو خیلی راحت کردن
پیشنهاد میکنم ؛ خمیر هزارلاست که با روغن گیاهی تهیه شده و نه کره. یک عکس از مواد تشکیل دهنده برای اطلاع از ترکیباتش که برای خیلی ها مهمه، میذارم.
بسیار خوش طعم ؛ من خریدم و باهاش شیرینی ناپلئونی درست کردم واقعا خوشمزه شد راضی بودم
عالی ؛ من اولین بار بود میخریدم اصلا فکر نمی کردم این قدر عالی بشه، فقط قیمتش بالاست.
خمیر هزارلا ؛ خیلی خوبه باهاش شیرینی ناپلئونی درست کردم خیلی خوشمزززه شد
فوق العاده راحت میشه باهاش شیرینی یا شورینی درست کرد اگر دقت کنید که خمیر رو زیاد فشار ندید یا موقع برش فشار به خمیر نیاد خوب هم پف میکنه من اولین بار بود میگرفتم خیلی خوشم اومد فقط یکم طعم شوری داره که با پودر قند یا شربت بار بیشتر میشه مزه شوریشو کم کرد
عالی بود ؛ خمیرو از فریزر خارج کردم و بعد از یک ساعت و نیم قالب زدم. خیلی خوب بود و راضی کننده بود و مهمونام دوست داشتن. اگه دور ریز نداشته باشین حدود یک کیلو شیرینی میده شایدم بیشتر. انقدری لذت بخش بود که چندین بار دیگه خرید این خمیرو تکرار میکنم.
یه محصول با کیفیت و کاربردی. باهاش باقلوا درست کردم عالی شد. امیدوارم زودتر موجود بشه
جدیدترین نظرات برند کاپو
بررسی و مطالعه جدیدترین نظراتی که به تازگی توسط خریداران ثبت شده است
کوکی ؛ خیلی خوشمزهست اگه رژیم دارید اصلا سمتش نرید خیلی راحتم درست میشه اولش میزارید تو فریزر بعد یه روز قبله درست کردن میزارید تو یخچال یه ساعت قبل پخت بزارید بیرون یخچال تا به دمای محیط برسه کوچولو کوچلو ازش بکنید گردش کنید بچینید رو سینی که کاغذ گذاشتید یا چرب کردید بعد با یه لیوان رو دایرهها و فشار بدید تا له بشه مثله سکه بعدم طبقه وسط فر ۸ تا ۱۰ دقیقه برای پختش کافیه بعد پخت بزارید سرد شه
نداشتن تاریخ مصرف ؛ این جنس را تولید کننده،برای بار چندم هست که تاریخ انقضاء یک روز باقی مانده که تحویل میدهد.
کروسان ؛ خیلی جذاب شد
خوب بود ؛ در کل شیرینی باهاش خوب شد برای آماتور قابل قبول بود
۴تا خریدم تقریبا ۶ماه دیگه تا انقضاش وقت هست فقط اب شده بود ک گذاشتم فیریزر قیمتش تو تخفیف محشره
پف خوبی داشت و بسیار لذیذ بود،من ریز درست کردم یک بسته 3سینی داد🙏 بسته دوم دو سری شد در روغن سرخ کردن ،پف عالی داشت و ترد و خوشمزه 🤤
نان پیتزا ؛ برای افراد شاغل و کسانیکه وقت کافی برای تهیه خمیر پیتزا ندارند بسیار کاربردیه. نسبت به برندهای دیگه خمیر نازکتری هست که خب طبعا پخت بهتری داره من توی هواپز و با مواد ساده پخت انجام دادم و راضی بودم. قطعا در فر نتیجه بهتری داره
خمیر هزارلا ؛ من تا امروز همیشه در هواپز ازش استفاده کردم و خوب هم بود راضیام و خانواده هم دوست داشتند
اولا که شور بود، دو اینکه یخش کامل باز شده بود و منم نمیدونستم گذاشتم فریزر، بعدا که اومدم استفاده کنم دیدم نوشته نباید دوباره فریز بشه، سه اینکه خیلی گرونه، چهار اینکه پف نکرد، حالا یا بخاطر باز شدن یخش بوده یا کلا اینجوریه. پنج اینکه وقتی برش میزنم، کناره هاش به هم میچسبه که شاید اینم بخاطر باز شدن یخش باشه
عالی بود ؛ خیلی خوب بود واقعا لذت بردم
کالاهای پیشنهادی برند کاپو
خرید بهترین و محبوب ترین های برند کاپو به پیشنهاد خریداران
نان پیتزا کاپو - 500 گرم
- ⬤ عالی