تجربه خرید کباب پز روگازی صبا
کباب پز بخریم یا نخریم
عزیزان آپارتمان نشین ، فکر نمیکنم جز این مدل ، راه دیگری برای کباب درست کردن تو خونه باشه ، روی گاز بخوای خودت کباب کنی نیم ساعت باید وایسی سر پا و کلی کثیف بازی
یک ظرف سبک با یک سوراخ وسطش و تمیز کردن راحت
ما فقط جوجه روش می زنیم ، و در اثر چکیدن چربی روی فن و سوختنش کمی دود میده که هود می کشه بالا ولی کمی هم میپاشه اطراف ولی خیلی کمه و میشه گفت نسبت به سیخ گرفتن رو گاز خیلی تمیزه
پره وسطش خوب می چرخه و گرما رو پخش می کنه
برای چهار تا سیخ جوجه رو حرارت خیلی زیاد ۴۵ دقیقه زمان برد تا قشنگ بپزه
دائم باید آب بهش اضافه کنید ، کاش عمقش بیشتر بود که بیشتر آب می گرفت ، تو این ۴۵ دقیقه هر ۵ دقیقه یه سر باید بهشون زد و چرخوند و آب ریخت
طعم جوجش خوب شد
تا تابستون کار رو راه میندازه و برای کسایی که جوجه خونگی دوست دارن خوبه
- ⬤ سبک بودن
- ⬤ تمیز کردن راحت
- ⬤ چرخش پره برای پخش گرما
- ⬤ طعم خوب جوجه
- ⬤ زمان پخت طولانی
- ⬤ نیاز به اضافه کردن آب مکرر
- ⬤ عمق کم